Luotettavaa siivouspalvelua Laitilasta

Ota yhteyttä

Siivousliike RaikasKoti tarjoaa luotettavia siivouspalveluita erityisesti kotitalouksille Laitilassa ja lähiseudulla. Teemme myös kertaluontoiset yrityssiivoukset.

Siivousta tarpeidesi mukaan

Yrityksestämme löytyy monipuolista siivousalan ammattitaitoa. Otamme vastaan kaikenlaisia siivoustöitä kodeissa ja yritysten tiloissa. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Saat meiltä:

  • viikkosiivoukset

  • ikkunoiden pesut

  • saunojen ja kylpyhuoneiden pesut

  • muuttosiivoukset

  • remonttisiivoukset

  • myös vaativammat työt, kuten homeenpoistot ja desinfioivat siivoukset

  • yrityksille urakkaluonteiset työt, kuten vahaukset, ikkunoiden pesut, muutto-, rakennus- ja remonttisiivoukset.

Voimme laatia kodin siivoussuunnitelman, joka huomioi kodin erityispiirteet ja elämäntilanteesi. Suunnitelman avulla siivous vastaa varmasti toiveitasi. 

 

Teemme myös yritysten siivoussuunnitelmia ja annamme konsultointiapua yrityksille siivoukseen liittyvissä ongelmissa.

Kysy lisää

Apua kodin stailaukseen

Haluatko lisää kodikkuutta asuntoosi? Tai toivoisitko kenties hieman vaihtelua sisustukseesi? Voit pyytää meiltä apua – tarjoamme myös stailaus- ja sisustussuunnittelupalveluita! Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja teemme niiden perusteella ehdotuksemme. 

 

Jo pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus kodin viihtyisyyteen. Esimerkiksi huonekalujen uudelleen sijoittelu tai pieni pintakäsittely voi antaa toivottua uutta ilmettä. Osaamme myös katsoa kodistasi löytyvä vanhoja tavaroita uusin silmin. Joskus turhien tavaroiden siivoaminen pois näköpiiristä tuo toivottua linjakkuutta. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!

Tutustu myös myymälään ja verkkokauppaan!

Myymälästämme löydät siivoustarvikkeet kodin siisteyden ylläpitoon sekä hellävaraiset luonnonkosmetiikkatuotteet omasta henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen. Myymälämme on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 10–17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Järjestämme mielellämme myös tutustumis- ja koulutustilaisuuksia myymälässämme.

 

Voit myös asioida yrityksemme verkkokaupassa. Verkkokaupasta näet kivijalkamyymälämme valikoiman ja voit tilata helposti siivoustarvikkeita suoraan kotiisi. Kaikki tuotteemme ovat mahdollisimman ekologisia ja biohajoavia.

Verkkokauppaan