Monipuolinen siivoustarvikkeiden myymälä palvelee Laitilassa

Ota yhteyttä

RaikasKodin tiloissa Laitilassa on pieni mutta monipuolinen siivoustarvikkeiden ja kodin viihtyisyyttä lisäävien tuotteiden myymälä. Myymälä on avoinna  torstaisin kello 10–17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puhtautta ja viihtyisyyttä kotiin

Myymälästä voit ostaa taloudelliset ja tehokkaat siivousaineet ja siivousvälineet, joilla pidät kodin siisteydestä helposti huolta. Olemme huomioineet tuotevalikoimassamme tehokkuuden lisäksi ekologisuuden ja biohajoavuuden. Tuotteidemme avulla vähennät siivouksen ympäristölle aiheuttamaa kuormaa. 

 

Myymälän valikoimiin kuuluvat monenlaiset ammattitason aineet ja välineet. Meiltä löytyy myös monia erikoisaineita, kuten homeenpoistoainetta.

Myymälässämme on myös tuotteita kodin viihtyisyyden lisäämiseen. Löydät meiltä muun muassa ilmanpuhdistuslamppuja, diffuusereita, tuoksukimppuja ja kynttilöitä. Kattavasta pyykkietikkavalikoimasta löydät helposti mieleisesi vaatteiden ja kodin tekstiilien pesuun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hellävaraiset luonnonkosmetiikkatuotteet

Myymälän valikoimiin kuuluu myös tuotteita, joiden avulla pidät huolta henkilökohtaisesta hygieniastasi. Myymme muun muassa palasaippuoita ja -palashampoita sekä ihonhoitotuotteita. 

Tervetuloa tutustumaan!

Myymälän aukioloajat vaihtelevat. Seuraa päivityksiämme Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät tuoreimmat uutisemme.

 

Järjestämme mielellämme ryhmille tutustumistilaisuuksia viihtyisään myymäläämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Voit tutustu myymälämme valikoimaan etukäteen verkkokaupassamme. Verkkokaupasta voit tilata niin siivoustarvikkeita kuin luonnonkosmetiikkaakin. 

Helppoa asiointia verkkokaupassa

RaikasKodin verkkokaupasta tilaat kaikki tarvitsemasi siivousvälineet helposti vaikka kotisohvalta käsin. Voit noutaa tilaamasi tuotteet myymälästä tai valita toimitukset esimerkiksi Postin välityksellä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Siirry verkkokauppaan